Wie zijn wij ?

 Antwerp Dollhouse

Antwerp Dollhouse is op maat gebouwd voor creatievelingen door creatievelingen, nieuw met een vintage atmosfeer.
We willen jong en oud op een actieve, aantrekkelijke, informatieve en laagdrempelige manier laten kennismaken met dans, sport, kunst en cultuur.
Je kan bij ons onder andere terecht voor het huren van zalen, volgen van workshops, danslessen en crealessen!
We hebben ook ruimte om kunstwerken te exposeren en een vernissage te houden.

Interesse in het volgen van workshops, dans- of crealessen? Kijk op onze pagina met activiteiten.
Wil je zelf een leuke activiteit organiseren? Bekijk de mogelijkheden van onze verschillende zalen.

Antwerp Dollhouse is gelegen in hartje Antwerpen op 50 meter van de Meir en op 200 meter van de Groenplaats.
We zijn vlot bereikbaar met 6 tramhaltes in een straal van 100 meter en 6 grote parkeergarages in een straal van 200 meter.

Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen!

Sarah (Lilith D’Licious)

Als sinds haar kindertijd is Sarah gepassioneerd door dans, theater en podia. Zoals bij vele kleine meisjes is dit gestart met klassiek ballet. Ze heeft enkele jaren balletlessen gevold op de basisballetschool en sleepte 3 jaar na elkaar de kinderhoofdrol in de wacht in een musical van het Koninklijk ballet van Vlaanderen.

Sarah voelt zich thuis in vele dansdisciplines zoals buikdans, Latin, flamenco en is een uitstekende tango danseres met meer dan 8 jaar danservaring, waaronder ook tango lesgeven.

In 2011 ontdekte ze de wereld van Burlesque. Door de combinatie van dans, muziek, theater, prachtige kostuums en de female empowerment werd dit gauw haar grootste passie. Sarah geeft sinds 2013 Burlesque lessen, wat evolueerde in het door samen met Benji opgerichte Sinners Dollhouse, dat op enkele jaren tijd bij de top 3 van grootste Burlesque scholen van Europa is gaan horen. Naast het geven van danslessen, organiseert ze samen met Benji vanuit Sinners Dollhouse dansworkshops en creatieve workshops, events en shows. Sarah kan met trots terug kijken op het onvoorstelbare parcours dat Sinners Dollhouse heeft afgelegd en haar de kans geeft haar passie te delen met anderen, wat ze zelfs gratis zou doen mocht dit haalbaar zijn.

Binnen Sinners- en Antwerp Dollhouse is zij dansleerkracht, choreografe, producer en inhoudelijk vormgeefster. Verder is ze een internationale burlesque artiest.

Boek een zaal !

 

Antwerp Dollhouse
Lange Nieuwstraat 32,
2000 Antwerpen, België
0474 23 10 37