Wie zijn wij ?

Wie of wat is Antwerp Dollhouse?

In 2018 opende we de deuren van onze vintage geïnspireerde cultuurpand-dansschool.
Antwerp Dollhouse heeft 3 grote zalen met zwevende dansvloer en spiegelwand, een polyvalente ruimte, sanitair en gezellige ontvangstruimte. Sinds 2020 is er een ook een inhuis fotostudio van The Art of the Auer en honingwijn klein- en groothandel Sweet Rebel.

Antwerp Dollhouse is gelegen in hartje Antwerpen op 50 meter van de Meir en op 200 meter van de Groenplaats.
We zijn vlot bereikbaar met 6 tramhaltes in een straal van 100 meter en 6 grote parkeergarages in een straal van 200 meter.

Benieuwd? Kom eens een kijkje nemen!

Wat doen we?

We willen jong en jong van geest op een actieve, aantrekkelijke, informatieve en laagdrempelige manier laten kennismaken met dans, sport, kunst en cultuur. Je kan bij ons onder andere terecht voor:

  • zaalverhuur aan democratische prijs ( lessen, vergaderingen, voordrachten, culturele evenementen, tentoonstellingen,…)
  • brede waaier aan lessen en workshops

Interesse in het volgen van workshops, dans- of crealessen? Kijk op onze pagina met activiteiten.
Wil je zelf een leuke activiteit organiseren? Bekijk de mogelijkheden van onze verschillende zalen.

Ons Team

De uitbating gebeurd door de niet-gesubsidieerde vzw Sinners Dollhouse, een team van 3 vrouwelijke ondernemers (Sarah (aka Lilith D’Licious), Leen & Phil) en onze fijne vrijwilligers. De fotostudio wordt uitgebaat door Hanna (The Art of the Auer) en de honingwijnwinkel door Tom (Sweet Rebel).

 

Sarah (Lilith D’Licious)

Als sinds haar kindertijd is Sarah gepassioneerd door dans, theater en podia. Zoals bij vele kleine meisjes is dit gestart met klassiek ballet. Ze heeft enkele jaren balletlessen gevolgd op de basisballetschool en sleepte 3 jaar na elkaar de kinderhoofdrol in de wacht in een musical van het Koninklijk ballet van Vlaanderen.

Sarah voelt zich thuis in vele dansdisciplines zoals buikdans, Latin, flamenco, Argentijnse tango en burlesque. Binnen Sinners- en Antwerp Dollhouse is zij dansleerkracht, choreografe, producer en inhoudelijk vormgeefster. Verder is ze een internationale burlesque artiest.

Boek een zaal !

 

Antwerp Dollhouse
Lange Nieuwstraat 32,
2000 Antwerpen, België
0474 23 10 37