Wat?

Tribal Fusion is een buikdansvorm waarbij de nadruk ligt op strakke bewegingen en isolaties. Anders dan traditionele Oriëntaalse buikdans is Tribal Fusion meer “grounded” en stoer. Het zorgt voor een stevige boost voor je zelfvertrouwen.

Beginners: wil je kennismaken met buikdans? Leren dansen met een brede rok, zwierige heupbewegingen, shimmies en hipdrops? Dan ben je op je plaats bij de Tribal Fusion Bellydance beginners. Armen, schouders, buik, benen, de glimlach op je gezicht: alles wordt geactiveerd!

Gevorderden: al wat ervaring met een basis buikdans en/of Tribal Fusion. Doe dan mee met de gevorderde en verdiep je verder in de verschillende Tribal stijlen, combo’s en technieken.

 

Docente

Afgelopen jaren kon je kennismaken met verschillende stijlen binnen Tribal Fusion Bellydance met docente MizKaoZ.
Zij geeft nu de fakkel door aan Lady Nimlas die je met veel enthousiasme (verder) meeneemt in de wereld van Tribal Fusion Bellydance.

Lady Nimlas heeft intussen 4 jaar ervaring in Tribal Fusion Bellydance. Vanaf de allereerste proefles was ze verkocht en al snel werd het een passie! Het verkennen van haar eigen grenzen binnen de dansstijl Tribal Fusion is de perfecte uitlaatklep voor haar nieuwsgierigheid!

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar die willen kennismaken met of zich verdiepen in de diverse wereld van buikdans en lichaamscontrole willen leren door bewust met de verschillende lichaamsdelen om te gaan. Ook handig om nadien toe te passen in andere dansstijlen.

Wat mag je verwachten van de lessen?

  • 1maal per week is het lesmoment met een opwarming, achtergrond/techniek, stukje combo/choreografie en een cooldown/stretch moment.
  • Wij leggen de focus op het dansen, je goed voelen in je vel en een heuse work-out met vooral veel plezier.
  • Dansen doe je helemaal voor jezelf. Schitter je graag in een van onze video’s of foto’s? Tijdens de lessen heb je hier de mogelijkheid voor.

Data, info & inschrijven?

Vind de meest recente data op https://sinnersdollhouse.be/nl/lessen/tribal-fusion-bellydance-lessen/.

Waar?

Antwerp Dollhouse
Lange Nieuwstraat 32,
2000 Antwerpen