Wat?

Druk jezelf, een verhaal en emoties uit terwijl je danst met en rond een stoel. Geniet van een leuke workout met toegankelijke choreografieën en ruimte voor je eigen interpretatie. Leer danschoreografie met verschillende sferen (o.a. zachtheid, vreugde, sensueel en stoer) die makkelijk te volgen zijn voor ieder. Choreografieën rijk aan emoties, plezier voor lichaam & geest en zelfexpressie.

Voel je goed in je vel en durf het te tonen in je bewegingen, op je eigen unieke manier!

  • Wekelijkse les met een opwarming, stukje choreografie en een stretch moment.
  • Dansen vanuit emotie en plezier met een stoel als attribuut.
  • Per 1a2 lessen leer je een nieuwe choreografie (variërende stijlen).

Om te dansen draag je best gemakkelijke kleding en schoenen.

Docente

Lilith D’Licious

Lilith D’Licious is de oprichtster en bezielster van Sinners Dollhouse & Antwerp Dollhouse met een passie voor dans en podia van kinds af. Ze volgde door de jaren heen les in verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz, hip hop, flamenco, paaldansen, buikdans, Argentijnse tango, haar grote liefde Burlesque EN nu ook chair dance express!

Voor wie?

Iedereen die zin heeft om samen te dansen op en rond stoelen.

Data, info & inschrijven?

Vind de meest recente data op https://sinnersdollhouse.be/nl/lessen/chair-dance-lessen/.

Waar?

Antwerp Dollhouse
Lange Nieuwstraat 32,
2000 Antwerpen

 

Ik schrijf me in!