Wat?

Ontdek de origines van de Afro-Braziliaanse danscultuur. Verwacht je aan een energieke en dynamische les waar expressie, ritmiek en amusement centraal staan.

Docent

Geboren in Salvador, Bahia – Brazilië, begon Sérgio Amorim zijn professionele artistieke carrière als acteur in 1989 bij Cia. Dit bij teatro Bando de Teatro Olodum, het eerste professionele gezelschap in Bahia, gevormd door acteurs van Afrikaanse afkomst. Hij maakte deel uit van het Ballet en volgde een intensieve opleiding moderne dans, ballet, Afro-dans en folkloristische en populaire Braziliaanse dansen. Met het gezelschap nam hij deel aan nationale en internationale dans- en theaterfestivals. In 1999 verhuisde hij naar Buenos Aires – Argentinië waar hij als Afro-Braziliaanse dansleraar en Pilates-leraar werkte. Ook in Belgie is Sérgio gekend Afro-Braziliaanse dans- en Pilates-leraar.

Voor wie?

Voor elke enthousiasteling die graag beweegt, vanaf 18 tot 108 jaar.

Data, info & inschrijven?

Vind de meest recente data op www.antwerpen.be/sportenbeweegmee.

sportenbeweegmee@antwerpen.be

Waar?

Antwerp Dollhouse
Lange Nieuwstraat 32,
2000 Antwerpen