Wat?

Moderne jazz zit vol emotie en passie, het vertelt een verhaal. Met belangrijke klassieke invloeden en vloeiende lijnen is het een prachtige stijl die mensen emotioneert.

Techniek en choreografie worden afgewisseld. Gevoel en inleving staat centraal.

Ca. 15 minuten opwarming, 30 minuten technische combinaties en 15 minuten choreografie/improvisatie

Docente

Axelle is begonnen met dans op een zeer vroege leeftijd. Opgegroeid in een zeer artistieke familie, kreeg ze muzikaliteit al mee in de wieg. Als klein kind combineerde ze dansen nog met piano spelen, maar al gauw werd duidelijk dat dans de overhand zou nemen. Op haar elfde deed ze auditie voor een wedstrijdgroep Showdance. Vanaf dan werd alles alleen nog maar uitgebreid. Enkel jazzdans werd showdance, hip hop, klassiek ballet en nog veel meer. Op vijftienjarige leeftijd kreeg ze de kans om ballet te gaan geven aan kinderen van zes tot negen jaar oud. Eén groep kinderen werden er al gauw meer. Er kwamen ondertussen ook meer leeftijden en stijlen bij haar ervaring in les geven. Buiten het wekelijks lesgeven begeleidt Axelle danskampen en dansworkshops. Bijleren blijft nog steeds één van haar prioriteiten, dus ze stopt niet met ontdekken binnen en buiten haar comfortzone. Buiten haar dansleven is ze ook bezig met musical en zang. Ze is net begonnen met een universitaire studie en is klaar om de wereld te ontdekken.

Ik ben Axelle. Ik danste al moderne jazz toen ik een klein kindje was en heb mezelf als danser hier sterk in kunnen ontwikkelen. Alles wat ik geleerd en ontdekt heb wil ik graag met jullie delen.

Voor wie?

3e tot 6e leerjaar.
Je leeft je graag in in de muziek en bent niet bang om een beetje dramatisch te zijn. Je wilt graag technieken, zoals pirouettes draaien en dergelijke onder de knie krijgen.
Deze technieken kan je later verwerken in prachtige choreografieën.

Wanneer?

Najaar 2019

  • Kids 3e tot 6e leerjaar: zaterdagen van 10u tot 11u
    Proefles: zaterdag 21 & 28 september van 10u tot 11u (inschrijven)

Voorjaar 2020

  • Kids 3e tot 6e leerjaar: zaterdagen van 11u tot 12u, 25/1 tem 4/4 (uitz. 29/2 krokusvakantie).
    Proefles: zaterdag 18 januari van 11u tot 12u (inschrijven)

Prijs (Incl. dansverzekering)

€70 voor 1 lessenreeks.

Waar?

Antwerp Dollhouse
Lange Nieuwstraat 32,
2000 Antwerpen

Inschrijven:

Lessen en proefles via dit formulier.

Ik schrijf me in!