Wat?

Wil je kunnen verleiden met één blik, lenig(er) worden, je gewoon goed voelen in je vel of je innerlijke sensuele vrouw bovenhalen?
Dan is Burlesque dans vast iets voor jou!

Sinners Dollhouse legt de focus op het dansen, je goed voelen in je vel en een work-out met vooral veel plezier. Je leert naast the art of tease en de daarbij horende uitstraling ook verschillende typetjes in Burlesque kennen, van sensuele vamp tot happy girl. Op zeer gevarieerde stijlen muziek leer je choreografieën, moves, stijlen en attributen kennen.
Er wordt geflirt met het idee van strippen en om deze illusie te voeden worden er soms sporadisch kledingstukken uitgedaan zonder echt iets bloot te geven.

De lessen omvatten naast het dansen ook een opwarming en stretch oefeningen. Zo werk je op een leuke manier aan je conditie en spieren. Sommige moves nodigen je uit om je grenzen te verleggen. Geen zorgen, de nodige souplesse en conditie kan iedereen gerust op eigen tempo opbouwen.

Waar het vooral om draait is je goed voelen in je vel! Als je je goed voelt in je lichaam valt dit immers op in elke beweging die je maakt!

  • Wekelijkse les met een opwarming, inleefmoment/techniek (wandelpasjes en poses), stukje choreografie en een cooldown/stretch moment.
  • Tijdens de reeks leer je 2a3 choreografieën.
  • Leuke challenges (voor wie wil).

Om te dansen neem je best gemakkelijke kleding mee waar je je vrouwelijk in voelt, en schoenen met hakjes.

Docente

Lilith D’licious

Lilith D’licious is de oprichtster en bezielster van Sinners Dollhouse. Al van kinds af is dans haar grote liefde en, na experimenteren met onder andere hip hop, flamenco, paaldansen, jazz en klassiek ballet, vond ze in 2011 in burlesque het ideale medium om haar eindeloze creativiteit te botvieren.

Voor wie?

De lessen zijn 18+.

Data, info & inschrijven?

Vind de meest recente data op https://sinnersdollhouse.be/nl/lessen/burlesque-lessen/.

Waar?

Antwerp Dollhouse
Lange Nieuwstraat 32,
2000 Antwerpen

 

Ik schrijf me in!